Të nderuar Bashkvendase dhe Bashvendas nga Lana,

Rrjeti i Diversitetit Kulturor Lana" ofron oferta të ndryshme për t'u njohur me njëri-tjetrin, promovuar shkëmbimin dhe gjithashtu ju sjellim informacione te ndryshme rreth vendbanimit(broshura e shkarkimit). Ka kurse të rregullta siq jan: kurse gjuhësore për njerëzit pa dije paraprake, gatim të përbashkët, vallëzim, gjimnastikë dhe shumë tjera.

Partnerët e rrjetit”Netzwerk kulturelle Vielfallt” nga komuna, biblioteka, qendra prindër-fëmijë, kopshti, shkolla fillore, shkolla e mesme, puna rinore dhe Qendra sociale do t'ju ndihmojnë më tej.

Së shpejti do të gjeni të gjitha informacionet e rëndësishme te Lanës në gjuhën Shqipe si download

 

 

 

Newsletter